O NAMA

Spedema doo je kompanija, sa sedištem u Beogradu, koja poseduje iskustvo i znanje i u skladu sa zahtevima modernog poslovanja, izlazi u susret potrebama efikasnog i pouzdanog organizovanja međunarodnog transporta i špedicije. Nas stručni tim će za Vas pronaći najbolju ponudu i najbolje rešenje i to u najkraćem roku uz minimalne troškove.

Pored carinskih i špediterskih usluga, za sve naše klijente imamo rešenje i za osiguranje robe, uz konsalting oko uvoza i izvoza kao i logističku podršku.

Vaš zahtev za ponudu transporta i eventualna pitanja možete poslati na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Upit treba da sadrži vrstu robe, količinu i težinu robe, dimenzije pošiljke kao i utovarno i istovarno mesto, sa poštanskim brojevima i kontakt telefonima.

Pišite nam ili nas pozovite na navedene telefone. Naš tim će Vam u najkraćem roku odgovoriti adekvatnom ponudom.

 

 

 

Spedema doo je nosilac sertifikata bonitetne izvrsnosti najvišeg stepena!
Sertifikat je dokaz našeg uspešnog i stabilnog poslovanja, predstavlja jedan od najvažnijih Evropskih standarda kojima se definiše kvalitet poslovanja.

 

ANKETA

Koja vrsta usluge Vam je najpotrebnija?

Kursna lista

Statistika poseta

0033804
Danas
Juče
Ove nedelje
Prošle nedelje
Ovog meseca
Proslog meseca
UKUPNO:
12
28
155
273
40
1220
33804

ZASTUPANJE KOD CARINJENJA SVIH VRSTA ROBA KAO I ORGANIZACIJA PREVOZA

Kontakt podaci

Mileve Marić Anštajn 108/4

+381 64 206 2226

office@spedema.rs

+381 11 406 5879

Pon- Pet: 8:00 - 16:00

PREUZIMANJE

SPEDEMA D.O.O.

Spedema doo je kompanija, sa sedištem u Beogradu, koja poseduje iskustvo i znanje i u skladu sa zahtevima modernog poslovanja, izlazi u susret potrebama efikasnog i pouzdanog organizovanja međunarodnog transporta i špedicije.